Loopbaancoaching

Loopbaancoaching - Tickle Your Heart 2

DE LOOPBAANCOACH VOOR HOOGOPGELEIDE DERTIGERS

DE LOOPBAANCOACH VOOR HOOGOPGELEIDE DERTIGERS

Gratis   Persoonlijk
adviesgesprek

Kom in aanmerking voor een gratis persoonlijk adviesgesprek. We bespreken waar je het liefst naartoe wil in je carrière, wat jou nu tegenhoudt om daar te komen en wat je direct kan doen om je carrière de juiste kant op te sturen.

Transformatie
traject

Ontdek jouw roeping. Leer wat je het liefst doet en hoe je dat kan bereiken. Leer carrièrekeuzes maken waar jij vierkant achter staat en werk op jouw voorwaarden. Klaar om de krachtige leider te worden van jouw carrière?

Career
booster

Weinig tijd? Als de bliksem ontdekken wat jouw passie is? Meld je dan aan voor de supernieuwe Careerbooster. Ontdek in slechts vier gesprekken wat jij écht wil in je carrière. Maar de Careerbooster is niet voor iedereen.

Doe waar je

voor gemaakt bent

 -Elisa Ng –

VAN  VERKRAMPT  NAAR  ZELFVERZEKERD  ONDERNEMEN

Elisa heeft me enorm geholpen duidelijkheid te scheppen in waar ik vaak tegenaan loop en waar juist mijn krachten liggen. Grote opdrachten verkrampten me, maar ik heb nu geleerd om ze af te bakenen/kaderen, zodat ik onbevangen kan werken. De rem eraf! Ik heb meer zelfvertrouwen. Nu ga ik meer opdrachten aantrekken die beter bij me passen. Niet om te slijmen, maar ik heb het transformatietraject een 10 gegeven.

– Joost Kraaijenbrink (31), muzikant en zzp-er, Den Haag-

– Joost Kraaijenbrink (31), muzikant en zzp-er, Den Haag-