Reviews

Reviews - Tickle Your Heart

“SUPERFIJN, CONFRONTEREND

EN TRANSFORMEREND.”

– Marije Way (34) –

VAN  HYPOTHEEKADVISEUR  NAAR  BURN-OUT  COACH

Ga ik überhaupt iets leren van coaching? Maar wetende dat ze evidence based werkt, trok me over de streep. Ik merkte direct resultaat, omdat ik gelijk het gehele plaatje doorzag van mijn situatie. Ik voelde gewoon mijn vertrouwen groeien in mezelf en in mijn toekomst. Over een jaar verwacht ik met mijn eigen bedrijf een vaste klantenkring te hebben en geen belemmerende twijfels over mijzelf meer te hebben. Dit traject is perfect voor mensen die niet goed op hun plek zitten en beetje verloren zijn op hun werk. Het was leuk én wetenschappelijk. Ik geef Elisa een 9,5!

– Justin Franssen (29), burn-outcoach, Amsterdam-

Justin Franssen

– Justin Franssen (29), burn-outcoach, Amsterdam-

VAN PRODUCTMANAGER NAAR BELEIDSADVISEUR

Zo´n loopbaantraject kost wel veel tijd. Dat was mijn eerste gedachte. Maar ik heb veel zelfkennis opgedaan! Ik heb duidelijkheid gekregen over welke werkgerelateerde zaken bij mijn persoon passen en wat niet. Dit is voor iedereen die een goede volgende werkstap wil maken of wil weten hoe ie zich beter kan voelen in de huidige baan. Ik had een goede click met Elisa, keek altijd uit naar de sessies. Lengte van het traject was precies goed en ik geef de begeleiding een 9!

– Frits Clevis (39), beleidsadviseur, Haarlem-

Frits Clevis

– Frits Clevis (39), beleidsadviseur, Haarlem-

VAN  PROJECTMANAGER  NAAR  REISBLOGGER

Loopbaancoaching, ligt daar het antwoord op mijn vraag: wat wil ik? Maar ik had een goed gevoel bij Elisa. Ik heb het antwoord gekregen! En nu ga ik aan de slag om mijn doel te bereiken. Ik heb zo een zin om door te pakken!!!! Ik heb het allemaal al uitgezocht. Welke trainingen en cursussen ik nodig heb en hoe ik het wil gaan doen. Ik denk dat dat me intens gelukkig gaat maken. Dit traject is voor iedereen die vastloopt in zijn/haar huidige baan. Ik ga je oprecht missen, Elisa. Ik kan je nog steeds niet genoeg bedanken.”

– Carolina Rhebok (39), reisblogger, Zaandam-

– Carolina Rhebok (39), reisblogger, Zaandam-

ALS  MANAGER  GESTART  BIJ  EEN  BEDRIJF  DIE  ÉCHT  BIJ  CORINE  PAST

De afgelopen tijd heeft Elisa mij met tough love maar vanuit een veilig gevoel verder geholpen in mijn oriëntatie op een nieuwe baan. Zij zette mij in de lead en speelde superscherp in op wat ik tijdens het gesprek aangaf. Ze paste haar opdrachten en vragen aan op wie ik ben en hoe ik denk. Daardoor voelt het heel persoonlijk en raakte het voor mij precies de kern. Ze heeft me heel concrete handvatten gegeven die ik sindsdien zelf toepas.

– Corine Leunge (32), manager, Utrecht-

– Corine Leunge (32), manager, Utrecht-

CAROLIEN ZET HAAR EIGEN BEDRIJF OP

Wie ben ik nu en wat wil ik nou precies? Dat hield me bezig. Eerst was ik nog sceptisch over het traject. Gaat dit me verder helpen? Heeft het wel zin? Achteraf kan ik niet anders dan zeggen dat Elisa me onwijs heeft geholpen. Dankzij praktische opdrachten, die soms best confronterend waren, heb ik mezelf weer leren kennen, en heb ik duidelijk voor ogen wat ik wil en waar ik gelukkig van wordt. Aan mij nu de taak om mijn bedrijf Groeihelden verder uit te bouwen en daar een hele hoop plezier uit te halen. Ik heb er vooral heel veel zin in, en daarvoor kan ik je niet genoeg bedanken!!

– Carolien Wesselink (30), ondernemer, Utrecht-

– Carolien Wesselink (30), ondernemer, Utrecht-

VAN NEUROPSYCHOLOOG NAAR PROTHESEMAKER

Ik wist niet of we in 7 sessies wel boven tafel zouden krijgen wat ik echt wil, als ik dat zelf niet eens wist na 34 jaar. Maar in mijn werk kwam ik niet meer verder. Ik leerde niks nieuws meer en ik zag iedereen om mij heen doorgaan. Elisa is voor mij het duwtje in de rug geweest om te doen wat ik wil, met mijn handen werken. Het heeft me ook doen inzien dat zo’n verandering best nog mogelijk kan zijn ‘op latere leeftijd’ en na al 2 voltooide studies. Het hielp me ook met het anders tegen mijzelf aankijken. Altijd kwaliteit willen leveren was een enorme last geworden op mijn schouders. Nu ik me hiervan bewust ben, kan ik er anders mee omgaan. Ik heb de stap genomen en ben 16 september gestart met de opleiding Orthopedische Technologie!

– Debbie Horsten (34), Orthopedisch Technoloog i.o., Rotterdam –

– Debbie Horsten (34), Orthopedisch Technoloog i.o., Rotterdam –

VAN ‘imposter’ naar zelfverzekerde ondernemer

Ik zat vast in mijn werk – had geen gevoel van richting en een groot gebrek aan professioneel zelfvertrouwen. Ik voelde me een soort ‘imposter’, en had het gevoel alsof ik de hele tijd moest doen alsof op werk. Maar dankzij Elisa’s coaching heb ik patronen in mezelf leren kennen die me tegenhielden. Nu ben ik op mijn plek ben met mijn missie, kan ik écht mensen vooruit helpen vanuit mijn eigen kracht. Dat is een geweldig gevoel. Thanks, Elisa!
– Laurens Kraaijenbrink (34), tekstschrijver & ondernemer, Amsterdam-
– Laurens Kraaijenbrink (34), tekstschrijver & ondernemer, Amsterdam-

Van jurist naar recruiter

Ik merkte direct resultaat in de praktijk, zoals het leren grenzen aangeven op mijn werk. En de inzichten die zijn behaald, die zijn voor altijd. Elisa’s intuïtieve manier van coaching past heel goed bij mij en de niet-oordelende houding is zó fijn.

– Katja Jacobs (31), recruiter, Amsterdam-

– Katja Jacobs (31), recruiter, Amsterdam-

Van meester naar recruiter

Ik dacht, gaat dit traject me iets leren wat ik nog niet weet? Maar de intake maakte me nieuwsgierig en het voelde goed. Ik weet nu wat ik echt belangrijk vind én daar ook naar te handelen. Wat ik direct leerde van de loopbaanbegeleiding? Mijn kwaliteiten. Het beter begrijpen van mijn dagelijkse knelpunten. Plus het loslaten van bepaalde dingen uit het verleden. Direct na het traject ben ik aangenomen als recruiter. Dit is perfect voor mensen die twijfelen aan hun huidige functie of carrière en echt eens diep naar zichzelf willen kijken, wat ze nog meer zouden kunnen en willen. Elisa, je doet het goed! Ik heb je een 9 gegeven. 

– Bart Vorenkamp (37), recruiter, Amsterdam-
– Bart Vorenkamp (37), recruiter, Amsterdam-

Van MANAGER NAAR ILLUSTRATOR

Ik wist niet meer welk pad ik moest bewandelen in mijn carrière. Door het Transformatietraject heb ik inzicht gekregen in waar ik energie van krijg en gelukkiger van word. Het grootste verschil tussen vóór en na de coaching is dat ik van onzekerheid naar duidelijkheid ben gegaan. Ik zie de toekomst rooskleurig in, omdat ik nu weet welk pad ik weer moet bewandelen, dit zal ook in de privé sfeer een positieve uitwerking hebben.

– Arno Buntsma (37), Illustrator i.o., Haarlem –

– Arno Buntsma (37), Illustrator, Haarlem-

van marketing manager naar gedragsveranderaar

Eerst veel twijfels: Hoe effectief is dit? Wat is de uitkomst? En leer ik iets wat ik zelf niet al weet?  Maar ik wilde actie ondernemen en verandering aangaan. De grootste verandering is dat ik vertrouwen in mezelf en in de toekomst heb gekregen. Ik ben dichterbij mezelf gekomen, meer bewustwording. En heb geleerd stil te staan bij mijn gevoel. Ik heb geleerd meer door de angst heen te gaan, meer durven voelen. Mezelf onder ogen komen. Elisa is down to earth, geen poespas, effectief. Ik ging altijd weg met een positief/opgeladen gevoel.   

– Tessa van den Bergh (36), marketing intelligence manager, Hilversum –
– Tessa van den Bergh (36), marketing intelligence manager, Hilversum-