Transformatie

Traject

Transformatietraject - Tickle Your Heart

DE LOOPBAANCOACH VOOR HOOGOPGELEIDE DERTIGERS

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

✔ Je voelt aan alles dat je baan niet bij je past. Je hebt het gevoel dat je een masker op moet zetten op kantoor, bang om door de mand te vallen.

✔ Je hebt al pogingen ondernomen om te solliciteren. Eigenlijk kom je niet verder, omdat je niet weet wat je moet intypen in de zoekbalk.

✔ Als je bedenkt dat je hetzelfde werk nog 30 jaar moet doen, komen de muren op je af. En moet je je best doen om de paniek te onderdrukken.  


✔ Je wilt zo snel mogelijk ontslag nemen. Daardoor voel je constant de druk om te solliciteren. Je plant koffietjes. Houdt vacaturesites in de gaten. Werkt je Linkedin bij. Maar wat je ook doet, het brengt je geen stap dichterbij.
 

✔ Je gedachtes schieten alle kanten op, waardoor je stress en onrust ervaart. In het weekend kan je steeds slechter ontspannen.

Ontdek wat jou zin geeft

in jouw carriere

 -Elisa Ng –

Ik help je met

✔     ONTDEKKEN  WELKE  BEROEPEN  BIJ  JE  PASSEN

✔     STAPPEN  MAKEN  DIE  JE  WERKGELUK  EN  ZINGEVING  OPLEVEREN

✔     WAT  JE  TALENTEN  EN  INTERESSES  ZIJN

✔    ANTWOORD  KRIJGEN  OP  DE  VRAGEN:  WIE  BEN  IK?  WAT  WIL  IK?

✔    HET  WORDEN  VAN  EEN  ZELFBEWUSTE  EN  DAADKRACHTIGE  VERSIE  VAN  JEZELF

✔    ZELFVERZEKERD  KEUZES  MAKEN  WAAR  JIJ  VIERKANT  ACHTER  STAAT

✔    BLOOTLEGGEN  WAT  DE  DIEPERE  OORZAAK  IS  VAN  JE  ONVREDE

✔    KIEZEN  VOOR  ENERGIEGEVERS  EN  VOORGOED  AFSCHEID  NEMEN  VAN  ENERGIEVRETERS

✔    NIEUWE  KANSEN  CREËREN  IN  JE  CARRIÈRE

TRANSFORMATIE

TRAJECT

+  7 coachgesprekken van 90 minuten (excl. intake) met tussenpozen van twee tot drie weken. Het Transformatietraject duurt ruim drie maanden.   

+  Alleen begripvol hummen gaat je niet helpen. Soms houd ik je dan ook een spiegel voor – in een ontspannen en veilige omgeving.

+  Over jezelf praten kan best lastig zijn. Moeilijke onderwerpen wisselen we af met een luchtige lach.

Voor wie is het

1

JIJ WILT NU BEWUSTE KEUZES MAKEN

Stress. Spanning. Blegh. Dat voel je als je aan werk denkt. Maar je gaat niet ondoordacht solliciteren. Dit keer moet het kloppen.

2

JIJ  NEEMT  JE  CARRIÈRE  EN  JEZELF  SERIEUS

Je wil niet meer wat aanrommelen. Je bent klaar voor de serieuze stap om diepgaand uit te zoeken wat je écht wil. 

3

JIJ  KAN  REFLECTEREN  OP  JE  EIGEN  GEDRAG

Je bent gedreven en weet dat anderen jouw probleem niet kunnen oplossen. Je bent bereid naar jezelf te kijken.   

BEN JIJ KLAAR VOOR

 

 

JE MOOISTE TOEKOMST?

 -Elisa Ng –

Het Transformatietraject is voor mensen die echt vastzitten in hun werk en privé. Als deze uit balans is gaat het één het ander beïnvloeden. Elisa heeft me geleerd om meer in mijzelf te vertrouwen. Vanaf nu af aan ga ik mijzelf niet meer uit het oog verliezen! Ik begrijp mezelf beter. En ik kreeg de steun die ik nodig had om te groeien in wie ik ben en wat ik wil doen. Ik ben je heel erg dankbaar, voor je tijd en coaching, Elisa! Hier loopt een veel zelfverzekerdere dame de deur uit.  

– Marlinde van Mourik (31), consultant, Amsterdam-

– Marlinde van Mourik (31), consultant, Amsterdam-

Vroeger was ik afwachtend, onzeker en uit balans. Nu weet ik wat ik wil en laat me niet meeslepen door anderen. Ik heb geleerd om te vertrouwen op mezelf. Dit zie ik terug in mijn carriere door helder uit te spreken wat ik wil en wat mijn doel is. Ik durf nee te zeggen. Ook al vinden anderen dat moeilijk. Ik heb meer rust en zelfvertrouwen gekregen in de toekomst. Het is voor mensen die niet een quick fix willen, maar duurzaam aan zichzelf willen werken. Elisa kan je goed begeleiden omdat ze goed is in de verdieping aangaan.
– Milou Boumans (37), accountmanager, Amsterdam-
– Milou Boumans (37), accountmanager, Amsterdam-

REVIEWS

ERIK

“In het begin had ik twijfels. Ik weet toch genoeg over mezelf hield ik mezelf voor ogen. Elisa liet mij door steeds de goede vragen te stellen diep nadenken over wat Ik belangrijk vind in mijn baan. Ik denk nu in kansen, in plaats van overal beren op de weg te zien. Nu weet ik dat dingen die ik belangrijk vind op werk zelf in handen heb.”

Lisanne Vlieger

“Het transformatietraject brengt je op plekken waar je zelf niet dacht te komen, en je komt jezelf (op de beste manier mogelijk) tegen. Elisa was de beste leidraad om te hebben in dit hele proces. Aanrader voor iedereen die vastloopt in zijn of haar carrière!”

justin franssen

“Wetenschappelijk, confronterend en enorm inzichtgevend. Echt een aanrader!”

Janneke bolle

“Elisa is doortastend en pragmatisch. Ze heeft een sterke intuïtie en kan zich goed inleven.”

MAUD

“Ik heb geleerd vanuit mijn eigen kracht, interesses en waarden keuzes te maken voor werk en in mijn leven.”

mark

“Open en eerlijke gesprekken zonder vooroordeel.”

AGLAYA OVSIANNIKOVA

“Ben zoveel meer stappen verder gekomen dan ik ooit gedacht had. Ze weet de juiste vragen te stellen om je naar een volgend level te brengen. Deze ervaring draag ik de rest van mijn leven mee!”

SUZAN

“Elisa is een slimme en doortastende coach die in haar benadering verder gaat dan een gemiddelde andere loopbaancoach. Ze heeft het vermogen om je dichter bij je gevoel te brengen en minder te luisteren naar de kritische ratio, van jezelf of van anderen. Zonder dat het zweverig wordt. Ik raad Elisa daarom zeker aan.”

Investering

7    S E S S I E S    x    9 0    M I N U T E N        

B E D R I J V E N :    2 7 9 7 *

P A R T I C U L I E R E N :    1 6 4 7 * 

* T A R I E V E N     Z I J N    I N C L U S I E F    B T W 

Ik weet niet of ik deze investering durf te doen
Dat is altijd spannend. Weet dat je met het Transformatietraject jezelf ontwikkelt tot iemand die weet waar ie voor staat. Tot iemand die weet wat zijn kwaliteiten zijn. Tot iemand die zijn carrière naar zijn eigen hand weet te zetten. 
 

En als je de vraag eens omdraait: Wat als ik niet investeer? Wat als ik nu geen stappen maak in mijn carrière? Wat als alles hetzelfde blijft? Accepteer je dan elke dag dat knagende gevoel? Accepteer  je dat dit jouw leven is? Met de wetenschap dat wat je nu doet, niet klopt?

Start je met het Transformatietraject, dan gaan er geweldige dingen gebeuren. Maurits (33) was regisseur en start met een nieuwe carrière als docent Media. Deze transformatie is ook voor jou weggelegd! Ben je klaar voor verandering? Kom dan langs voor een gratis intake

Ik vraag me af of dit het juiste moment is voor mij

Jij hebt honderd ideeën over beroepen die jou te gek lijken. Maar je neemt geen stappen. Omdat je niet weet hoe. Omdat je denkt dat het niet haalbaar is. Je hoofd raakt voller en voller. En werk slokt zoveel energie op dat je aan het einde van de dag compleet leeg bent. Laat staan dat je puf hebt om gave carrièreplannen te maken voor de toekomst. Moedeloos word je ervan.

Je weet niet waar je moet beginnen, waardoor je geen actie onderneemt. En blijf je zitten waar je zit, terwijl je het bijna niet meer volhoudt. Je weet dat je in hetzelfde cirkeltje ronddraait.

Maar deze situatie verandert niet zomaar. Je krijgt niet vanzelf de droombaan die perfect bij je past. Meedoen aan het Transformatietraject betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Om de vicieuze cirkel te doorbreken. Om aan het roer te staan van je carrière. Om VOL voor je dromen en verlangens te gaan. Om iets te doen wat je laat opbloeien.

Stel, ik geef je de stappen. Ben jij bereid elke dag een kleine stap te nemen? Dan is dit het juiste moment om in te stappen.

Wat als het transformatietraject niet voor mij werkt?
Ik ben ervan overtuigd dat je met deze stappen ontdekt wat jouw roeping is. Maar als jij vindt dat je geen inzichten hebt verkregen die je dichterbij je droombaan brengt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: Je krijgt een volledige teruggave van je investering. Als je vindt dat je ondanks het Transformatietraject niet vooruit bent gekomen, deel je dat uiterlijk in de laatste coachsessie. De eerste voorwaarde is dat je toont dat je alle huiswerkopdrachten hebt gemaakt én hebt ingeleverd binnen de samen vastgestelde deadlines. De tweede voorwaarde is dat je elke coachsessie op tijd bent geweest. Je zal dan jouw investering volledig retour krijgen.
De reden dat ik naar de voorwaarden verwijs is simpel. Ik wil werken met mensen die vol voor het traject gaan én dat ook tonen. Die bereid zijn het werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.